Hollerbach wil versterking bij STVV: Hij heeft me verrast op training

Hollerbach wil versterking bij STVV: "Hij heeft me verrast op training"

15 augustus - 13:00
0

Bernd Hollerbach verloor zondag kansloos met STVV, dat nu 3 op 12 heeft. De Duitse coach hoopt nog op versterking, vooral dan in de spits. Kan Shinji Okazaki de problemen oplossen?

STVV stond bij de rust al 0-2 achter tegen Anderlecht. "Het is niet simpel om een dubbele achterstand op te halen tegen een goed georganiseerde tegenstander", aldus Hollerbach bij Het Belang Van Limburg"Maar ik vind het vooral jammer dat onze mooie reeks op deze manier eindigt. Ik herkende mijn team niet, dit is niet waar STVV voor staat. We moeten dit analyseren en zoeken naar de oorzaak van het gebrek aan strijdlust."

STVV miste vooral stootkracht in de spits. "Ik denk dat iedereen wel kan zien dat we in aanvallend opzicht iets missen. Ik kan niet meer doen dan hopen dat er snel versterking komt. Okazaki? Hij heeft me verrast op training. Maar ook in hier verwijs ik naar de mensen die voor deze zaken verantwoordelijk zijn."

De inmiddels 36-jarige Okazaki traint mee bij STVV, maar heeft voorlopig geen contract. Okazaki heeft onder meer Stuttgart en Leicester City op zijn cv staan. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie