The Athletic: 'Ronaldo raakt geïsoleerd en luncht alleen bij Man United'

The Athletic: 'Ronaldo raakt geïsoleerd en luncht alleen bij Man United'

15-08-2022 11:44
10

Cristiano Ronaldo raakt langzaam maar zeker geïsoleerd bij Manchester United, meldt The Athletic maandag. De situatie zou zo gespannen zijn, dat de Portugese vedette regelmatig in zijn eentje luncht op trainingscomplex Carrington.

Manchester United is onder leiding van Erik ten Hag dramatisch aan het Premier League-seizoen begonnen. Na zijn reserverol tegen Brighton & Hove Albion (1-2) verscheen Ronaldo zaterdag tegen Brentford FC (4-0) wel aan de aftrap, maar zijn reïntegratie binnen het team is volgens The Athletic een 'uitdaging'.

Het feit dat Ronaldo regelmatig helemaal alleen eet in de kantine van Carrington, is een veeg teken. Op de trainingen maakt hij bovendien een gefrustreerde en geïrriteerde indruk. Ook zou hij de adviezen van de technische staf niet ter harte nemen. Wel nam hij zondagochtend deel aan de straftraining.

Verder weigerde Ronaldo na de kansloos verloren uitwedstrijd tegen Brentford de meegereisde supporters te bedanken, ondanks het feit dat assistent-manager Steve McClaren hem aanspoorde dat wel te doen. Dat zorgde voor nog meer irritatie. Op beelden is te zien dat Ronaldo en Ten Hag elkaar negeren.

Verschillende bronnen rond United, die niet bij naam genoemd willen worden, melden dat Ronaldo meer ruimte krijgt dan zijn collega's. In Engeland wordt nu aangenomen dat Ten Hag openstaat voor zijn vertrek. Dat scenario komt wel alleen op tafel als de Engelse grootmacht erin slaagt een topaanvaller aan te trekken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie