Manchester United komt met reactie op mogelijke contractontbinding van Ronaldo

Manchester United komt met reactie op mogelijke contractontbinding van Ronaldo

15-08-2022 08:01
5

Manchester United heeft gereageerd op een mogelijke contractontbinding van Cristiano Ronaldo. Een woordvoerder ontkent het nieuws en stelt zelfs dat The Red Devils helemaal niet van de Portugees af willen.

Zondagavond kwam naar buiten dat Ronaldo zijn contract wel eens ontbonden kan worden, als hij zijn houding niet verandert bij Man United. De superster maakte na de afgang tegen Brentford (4-0) een verwaande indruk en dat is niet voor het eerst. Ronaldo wil namelijk graag vertrekken uit Manchester. Toch beweert United volgens Sky Sports dat een breuk niet in de maak is.

Manchester United zegt dat het Ronaldo nog steeds niet wil verkopen, laat staan zijn contract ontbinden. "Het standpunt van de club is niet veranderd", laat de woordvoerder desgevraagd weten.

Ronaldo en zijn management maakten al werk van een transfer, maar de 37-jarige aanvaller bleek niet echt gewild: Chelsea, FC Barcelona, Bayern München, Paris Saint-Germain, Juventus, Internazionale, AC Milan, Atlético Madrid en zijn oude club Real Madrid zouden allemaal bedankt hebben voor het aanbod van Ronaldo.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie