'Samatta gespot in Genk, Tanzaniaan keert terug naar zijn ex-club'

'Samatta gespot in Genk, Tanzaniaan keert terug naar zijn ex-club'

14 augustus - 21:11 Laatste update: 14 augustus - 21:11
27

Bij KRC Genk krijgen we zondag geen Jhon Lucumi te zien. De Colombiaanse verdediger heeft zijn transfer beet en trekt richting het Italiaanse Bologna.

Lucumi werd al maanden gelinkt aan een vertrek, maar begon toch als basispion aan het seizoen. Tegen Zulte Waregem is hij er echter niet bij. De Colombiaanse verdediger heeft zijn transfer dan toch beet en trekt naar het Italiaanse Bologna, weet men bij Het Nieuwsblad.

Bij KRC Genk heeft men ook nog het onderste uit de kan gehaald en ontvangt men acht miljoen euro voor Lucumi. Daarnaast kan de verdediger bij een doorverkoop nog twintig procent van het nieuwe bedrag gaan opleveren.

Nieuweling
Of er een nieuwe verdediger komt, is nog onduidelijk. Wel zal Genk een nieuwe spits mogen verwelkomen. Zoals eerder al aangegeven verhuist Aly Samatta richting de Limburgers. Hij komt op huurbasis over en zal spoedig worden voorgesteld bij zijn ex-club en ook nieuwe club.

Update: Er bestaat nog maar weinig twijfel over dat Samatta binnenkort weer in het shirt van KRC Genk te zien zal zijn. De Tanzaniaanse spits werd alvast gespot in Genk en zal binnenkort worden voorgesteld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie