Hoefkens over Vormer, Balanta en Hendry: Zij kennen de reden

Hoefkens over Vormer, Balanta en Hendry: "Zij kennen de reden"

14-08-2022 18:48
2

Club Brugge brengt zondag een bezoek aan Oud Heverlee Leuven. Aan Den Dreef doet Carl Hoefkens geen beroep op Ruud Vormer. De Nederlander haalde de selectie niet. Vlak voor de match liet Hoefkens zich uit over Vormer en de andere afwezigen in de kern. 

Vormer hiep Club Brugge de voorbije jaren aan de nodige successen. Maar vlak voor het vertrek van Philippe Clement verdween hij almaar meer naar het achterplan. Ook bij Alfred Schreuder was Vormer lang niet zeker van een basisplaats en nu liet Hoefkens de middenvelder uit zijn selectie. "Op dit moment is mijn relatie met Ruud gezond", zei Hoefkens voor de camera van Eleven Sports. “En ik ben er bijna zeker van dat dat voor hem ook zo is.”

Niet alleen Vormer ontbrak in de selectie van Club Brugge voor de match tegen Oud-Heverlee Leuven. Ook Jack Hendry en Eder Balanta moesten zondag niet in de bus naar Leuven stappen. "Volgens mij kennen ze duidelijk hun situatie. Voor alle drie is die anders. Maar daar kom ik vlak voor de match niet op terug. Zij weten waar ze staan en wat de reden is", aldus nog Hoefkens.

Club Brugge begon aan het seizoen met een vier op negen. Zondag moet het winnen, wil Blauw-Zwart in het spoor blijven van RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie