Boskamp maakt zich zorgen om Hazard: 'Hij moet Real Madrid verlaten'

Boskamp maakt zich zorgen om Hazard: 'Hij moet Real Madrid verlaten'

14 augustus - 21:30 Laatste update: 21:36
21

Eden Hazard kende een voorbereiding waarin hij fit bleef bij Real Madrid, maar kreeg ook te horen dat hij niet langer als een basispion wordt gezien. Hij zal eerder de back-up zijn van Karim Benzema, tot de grote teleurstelling van Johan Boskamp.

Die nieuwe status van Hazard werd eerder deze week ook al duidelijk in de Europese Supercup. Hazard kwam niet in actie en bleef op de bank gekluisterd tegen Eintracht Frankfurt. Bij de medaille-ceremonie liep hij er ook maar beteuterd bij. "Die zag er echt niet gelukkig uit", vertelt Boskamp in Het Belang van Limburg.

Volgens de analist maakt Hazard ook de foute keuze om bij Real Madrid blijven. "Ik denk dat hij beter ergens anders kan gaan voetballen. Anders wordt het echt moeilijk voor Martinez om hem nog op te stellen in Qatar. Deze situatie duurt nu toch al drie jaar", geeft hij aan.

Boskamp is dan ook duidelijk: Hazard moet andere oorden gaan opzoeken. "Als Eden echt gek is van voetbal en wil schitteren op zijn laatste WK, dan moet hij nu dringend gaan spelen. Een uitleenbeurt kan misschien een oplossing zijn. Maar hij moet het zelf ook nog willen natuurlijk", besluit de Nederlander.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie