Ricca verlaat Club Brugge voor OHL: Een club met bijzonder veel ambitie

Ricca verlaat Club Brugge voor OHL: "Een club met bijzonder veel ambitie"

14-08-2022 14:01
1

Oud-Heverlee Leuven neemt het zondag op tegen Club Brugge. Voor Federico Ricca een speciale wedstrijd. De Uruguayaan ruilde Blauw-Zwart deze week namelijk in voor de Leuvenaren. En bij OHL heeft hij ook flink wat ambitie.

Ricca kan niet wachten om te debuteren voor OHL en begint met veel zin aan zijn nieuwe avontuur. "Van zodra de mogelijkheid er was om naar Leuven te komen, was ik zeer enthousiast. Voor het project en het werk dat de club heeft gedaan om mij te overtuigen", reageert Ricca op de clubwebstek.

De Uruguayaan denkt dat OHL nog veel kan groeien en daar wil Ricca zijn rol in gaan spelen. "Ik geloof dat het een goed moment is om naar hier te komen. OHL is een heel serieuze club met veel ambitie. Het doel dit seizoen? De club heeft de ambitie om elk jaar een stap vooruit te zetten en ik hoop dat we dat dit seizoen ook kunnen doen", besluit hij.

Meteen een debuut voor OHL zit er zondag nog niet in voor Ricca. Hij zal het dus niet opnemen tegen zijn ex-ploeg Club Brugge, net zoals Thibault Vlietinck.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie