'OGC Nice staakt de strijd en gaat niet meer voor komst van Amuzu'

'OGC Nice staakt de strijd en gaat niet meer voor komst van Amuzu'

14 augustus - 13:04 Laatste update: 14 augustus - 13:04
12

RSC Anderlecht neemt binnenkort afscheid van Sergio Gomez en ook Francis Amuzu werd al meermaals gelinkt aan een vertrek. OGC Nice toont verregaande interesse, maar een transfer is nu plots ver weg.

Eerder klonk het nog dat Nice en Anderlecht een akkoord hadden bereikt over Amuzu, die voor bijna tien miljoen euro richting Frankrijk ging verhuizen. Die transfer is nu plots lang niet meer zeker. Bij het doorgaans goed geïnformeerde L'Equipe klinkt het namelijk dat Amuzu gewoon bij Anderlecht zal blijven.

Paars-wit heeft na de transfer van Gomez besloten om toch een beroep te blijven doen op Amuzu. De flankspeler is goed begonnen aan het seizoen en kan na een goede campagne mogelijk nog meer opleveren voor Anderlecht.

De Brusselaars hebben het geld naar verluidt ook niet nodig. Gomez leverde paars-wit meer op dan verwacht (rond de vijftien miljoen euro, red.), waardoor een transfer van Amuzu niet langer noodzakelijk is.

Update: Ook bij OGC Nice heeft men nu besloten om niet meer voor Amuzu te gaan. RSC Anderlecht is niet van plan om de flankaanvaller te laten gaan, waardoor Nice heeft besloten om zich te richten op andere targets. Dat meldt Le10Sport.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie