Ilic na wereldmatch bij KV Kortrijk: Ik ben enorm teleurgesteld

Ilic na wereldmatch bij KV Kortrijk: "Ik ben enorm teleurgesteld"

14-08-2022 12:16
5

Marko Ilic deed zaterdag de ene redding na de andere voor KV Kortrijk, maar verloor toch met 2-1 van Union. Zijn werk leverde dus niets op. Ilic reageert dan ook ontgoocheld bij Het Laatste Nieuws.  

"Ik ben echt enorm teleurgesteld", vertelt de doelman. "Het is nooit leuk om te verliezen. Ik hoopte dat we nog een gelijkspel uit de brand konden slepen, maar dat lukte niet. Ik probeer naar het positieve te kijken, maar dat is niet gemakkelijk na een nederlaag. Ik haat verliezen. Het is ook jammer voor de supporters die de verplaatsing maakten. Ik wou hen bedanken met puntengewin, maar het mocht niet baten."

Ilic was zelf veruit de beste man bij KV Kortrijk. "Ik probeer het team altijd zo goed mogelijk te helpen, maar momenteel overheerst de teleurstelling. Ik werk hard om iedere dag beter te worden. Tegen Union heb ik me voor de volle honderd procent ingezet. Ik heb mijn ploeggenoten vooruit geschreeuwd en daarom is mijn stem wat verdwenen. Ik wil gewoon winnen."

Volgende week krijgt Ilic waarschijnlijk opnieuw veel werk. KV Kortrijk gaat dan namelijk op bezoek bij regerend kampioen Club Brugge.