Fluks Genk maakt indruk op Leye: We verwachten ons aan een moeilijke wedstrijd

Fluks Genk maakt indruk op Leye: "We verwachten ons aan een moeilijke wedstrijd"

14-08-2022 11:16
1

SV Zulte Waregem krijgt zondagavond met KRC Genk een lastige tegenstander over de vloer. De Limburgers hebben het typische voetbal van nieuwe trainer Wouter Vrancken meteen goed geïmplementeerd, waardoor ze een zes op negen hebben veroverd. Mbaye Leye is dan ook op zijn hoede.

De coach van Essevee is onder de indruk van de prestaties van Genk. "Zondag krijgen we misschien wel de best voetballende ploeg van het moment over de vloer", laat hij er geen twijfel over bestaan op de clubwebsite. Leye somt de sterke punten van Genk even op. "Ze hebben veel kwaliteit in het team, wisselen heel vaak van posities tijdens de wedstrijd en hebben, ondanks het vertrek van Dessers, enkele goede aanvallers die het verschil kunnen maken." 

Voor Zulte Waregem, dat zelf ook niet onaardig uit de startblokken is geschoten, wordt het dus een zware avond. "We verwachten ons aan een moeilijke wedstrijd", bevestigt Leye. Hij hamert logischerwijze op absolute scherpte bij zijn troepen. "Combineer dat met de steun van onze fans en dan kunnen we misschien iets moois uit de brand slepen." Leye hoopt dan ook op een "gekkenhuis".