Antwerp nog wat sterker: topaanwinsten Avila en Ekkelenkamp reizen mee naar Eupen

Antwerp nog wat sterker: topaanwinsten Avila en Ekkelenkamp reizen mee naar Eupen

14-08-2022 10:59

Na drie speeldagen is Royal Antwerp FC nog foutloos gebleken in de Jupiler Pro League. Als eenzame koploper gaat het zondagnamiddag op zoek naar een nieuwe driepunter, ditmaal op het veld van KAS Eupen. Mogelijk maken twee topaanwinsten hun debuut aan de Kehrweg.

De kern van Antwerp oogde de voorbije weken al sterk, maar met Gaston Avila en Jurgen Ekkelenkamp komen daar nog twee versterkingen bovenop. Van de Argentijnse verdediger en de Nederlandse middenvelder wordt erg veel verwacht op de Bosuil. Voor de verplaatsing naar Eupen zijn zij voor het eerst geselecteerd. Avila loopt overigens al even in ons land rond, maar zijn papieren zijn nu pas in orde geraakt.

Beide spelers vervoegen de Antwerp-selectie van Mark van Bommel, die twintig jongens uitgekozen heeft voor de verre busreis. Jeugdproduct Laurit Krasniqi en Viktor Fischer lijken voorlopig het kind van de rekening; zij ontbreken immers. Opvallend, zeker in het geval van de Deen, die afgelopen donderdag nog een helft mocht meespelen tegen Lillestrom IK. Mogelijk heeft hij daar een (lichte) blessure opgelopen.