'Manchester United wil zaken doen met FC Barcelona en PSV voor aanvallers'

'Manchester United wil zaken doen met FC Barcelona en PSV voor aanvallers'

14-08-2022 18:15
10

Manchester United, dat zaterdag met 4-0 verloor van Brentford, is nog op zoek naar versterking, vooral in de aanvalslinie. Het steeds goed geïnformeerde The Athletic linkte United al aan Alvaro Morata en nu zou ook Memphis Depay aangeboden zijn in Manchester.

Depay speelde al eerder voor Manchester United, maar dat werd toen een teleurstelling. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld bij Olympique Lyon en FC Barcelona. Barça ziet Memphis door de vele opties voorin en de financiële situatie echter liever vertrekken. Volgens The Athletic was het één van de begeleiders van Memphis die aan de bel trok bij United, maar inmiddels lijkt de Nederlander hard op weg naar Juventus.

The Athletic stelde dat er weinig lijn zit in de zoektocht naar een aanvaller, gezien de verscheidenheid aan types. Zo is ook PSV-aanvaller Cody Gakpo in beeld bij Manchester United. 'PSV wil hem behouden, maar zou een bod van vijftig miljoen euro misschien niet kunnen weigeren', klinkt het. Gakpo zou interesse genieten van veel Premier League-clubs. Ook Nottingham Forest hoopt op zijn handtekening. PSV staat voor een tweeluik met Rangers FC (dat Union uitschakelde) met als inzet de Champions League groepsfase. De uitkomst van dat tweeluik lijkt een belangrijke rol te gaan spelen in Gakpo's keuze.