Neville over Manchester United: Alsof we een mannenteam tegen de U9 zien spelen!

Neville over Manchester United: "Alsof we een mannenteam tegen de U9 zien spelen!"

14-08-2022 17:15

Manchester United verloor zaterdag met 4-0 tegen Brentford FC en heeft zo na een 1-2-nederlaag tegen Brighton op speeldag 1 haar competitiestart volledig gemist met een nul op zes. In Engeland komt er heel wat kritiek op Manchester United en ook club-icoon Gary Neville deed zijn zegje over The Red Devils.

"Als je me voor de wedstrijd had gevraagd of ik dacht dat Brentford zou scoren uit een standaardsituatie, dan zou ik 'ja, dat denk ik zeker' antwoorden", reageert Neville bij Sky Sports. "Dit is niet echt een verrassing. Erik ten Hag heeft het kleinst mogelijke team opgesteld, denkend dat hij Brentford zou kunnen wegspelen. Martínez met zijn 1.75 meter tegenover Ben Mee? Dat is gewoon kansloos."

Neville spaarde ook de eigenaren van Manchester United niet. De analist spreekt van een 'giftige situatie' en uitte zich ook zeer kritisch over de keuzes van Man. United-trainer Erik Ten Hag. "Je moet rekening houden met het fysieke aspect van de Premier League en Manchester United doet dat niet", zei Neville. "Het is alsof we een mannenteam tegen de O9 zien spelen!"

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s