Geraerts (Union) na deugddoende zege: Het enige dat telt, is de overwinning

Geraerts (Union) na deugddoende zege: "Het enige dat telt, is de overwinning"

14-08-2022 09:00

Na twee 3-0-nederlagen kan men bij Union Saint-Gilloise weer opgelucht ademhalen: de Brusselaars wonnen op speeldag 4 in eigen huis met 2-1 van KV Kortrijk. Na de wedstrijd sprak Union-trainer Karel Geraerts over die deugddoende overwinning.

"Ik had de spelers gezegd voor de wedstrijd dat je de week alleen maar kan afsluiten door vandaag te winnen op een goede manier", liet Geraerts weten. De woorden van Geraerts werden aanhoort want Union pakte de drie punten, met dank aan Teddy Teuma die twee keer scoorde. In minuut 63 was het ex-Unionist Faiz Selemani die KV Kortrijk terug in de wedstrijd bracht, maar Union hield stand. "Het enige dat telt op het einde van de rit is de uitslag, de overwinning", zo citeerde Sporza Geraerts.

"We hebben de kansen niet afgemaakt om de wedstrijd eerder te besluiten maar ik denk dat wij vandaag drie punten verdienen." De T1 van Union voegde eraan toe dat voor hem het belangrijkste was om opnieuw fighting spirit bij zijn spelers te zien. 

Union heeft na zaterdagavond zeven punten uit vier wedstrijden. KV Kortrijk blijft achter met vier op twaalf. De Unionisten staan nu voor twee stevige wedstrijden: thuis tegen de buren van RSC Anderlecht en uit tegen Antwerp.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie