Man United-fans nemen Ten Hag al op de korrel: 'Sacked in the morning!'

13-08-2022 22:30 Laatste update: 22:43
4

Erik ten Hag heeft met Manchester United een beschamende nederlaag geleden tegen Brentford. Alles wat er mis kan gaan, gaat mis bij The Red Devils. Ten Hag en co. stonden bij rust dan ook al met 4-0 (!) achter en verloren de partij ook met diezelfde cijfers. De fans van United zijn de Nederlander nu al beu.

Na de nederlaag van vorige week tegen Brightion & Hove Albion weet Ten Hag wat hem te doen staat bij Brentford: alleen winnen telt. Die opdracht was na één helft al onmogelijk geworden. United werd weggeblazen door Brentford en moest al vier tegengoals slikken. Vanaf de tribunes klinkt het 'Sacked in the Morning' al, wat uiteraard gericht is aan Ten Hag.

Doelman David de Gea zag er bij de eerste en derde treffer erg slecht uit, terwijl Christian Eriksen niet vrijuit ging bij de 2-0. United nam daarna risico, waardoor de defensie helemaal open lag. Brentford-aanvaller Bryan Mbeumo maakte daar dankbaar gebruik van en maakte de vierde treffer voor de thuisploeg.