'Vormer mag Club Brugge verlaten, KAA Gent dacht aan komst van middenvelder'

'Vormer mag Club Brugge verlaten, KAA Gent dacht aan komst van middenvelder'

13 augustus - 22:13
44

Bij Club Brugge zien we zondag geen Ruud Vormer aan het werk. De middenvelder zit niet in de selectie van Carl Hoefkens en lijkt te gaan vertrekken. Verschillende clubs dachten alvast (even) aan zijn komst.

Bij Het Nieuwsblad klinkt het alvast dat Club Brugge niet al te moeilijk zal doen over een vertrek van Vormer. Buitenlandse clubs kunnen de ervaren man gratis halen, terwijl ploegen uit ons land nog een transfersom zullen moeten halen. De landskampioen ziet kapitein Vormer, die een stevig contract heeft, alvast liever vertrekken.

Deze zomer bleek er ook wat interesse te zijn uit ons land. Zo raakte eerder al bekend dat Zulte Waregem hem op het lijstje had staan, maar ook KAA Gent bleek nu interesse getoond te hebben. Er werd even geïnformeerd, maar al snel bleken zijn looneisen onhaalbaar te zijn voor de Buffalo's.

En het is ook nog maar de vraag of Vormer zal vertrekken. De Nederlander heeft nog een contract tot het einde van het seizoen bij Blauw-Zwart en is naar verluidt niet gehaast om ook van ploeg te veranderen. Een exotisch en lucratief avontuur kan hem mogelijk nog verleiden om Club Brugge te verlaten. Komt dat avontuur er niet, dan blijft Vormer gewoon bij de landskampioen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie