Iedere speler krijgt een 0 bij United: woorden 'huilebalk' en 'schandalig'' vallen

Iedere speler krijgt een 0 bij United: woorden 'huilebalk' en 'schandalig'' vallen

13-08-2022 19:48
1

Clubicoon Garry Neville snapt helemaal niet hoe Manchester United zaterdag voor de dag kwam tegen Brentford. Na amper 45 minuten voetbal staat de Engelse topclub al op een 4-0 achterstand. Het lokale Manchester Evening News geeft iedere speler van United een nul voor de eerste helft.

"Ik dacht dat Manchester United beter zou zijn, maar er wordt met ze gespeeld, ze worden verscheurd", zegt Neville bij Sky Sports. "Dit gewoon niet te geloven. Ik probeer te bedenken wat ze goed hebben gedaan in deze wedstrijd, maar ik kom op niets uit. Geen loopacties, geen voorzetten, geen passes: helemaal niks. Dit is de vernietiging van Manchester United."

Manchester Evening News is ook bijzonder streng voor de Mancunians na de eerste 45 minuten: de krant geeft iedere speler een nul als cijfer. MEN schrijft dat doelman David de Gea een 'huilebalk' is, Lisandro Martínez 'uit de diepte' speelde en Luke Shaw 'schandalig' was.

Coach Erik Ten Hag heeft in de rust ook ingegrepen: Martínez, Shaw en Fred keren niet meer terug op het veld. Raphaël Varane, Tyrell Malacia en Scott McTominay moeten het tij zien te keren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s