Cercle Brugge en KV Mechelen strijden voor driepunter, maar vinden geen winnaar

Cercle Brugge en KV Mechelen strijden voor driepunter, maar vinden geen winnaar

13 augustus - 20:13
7

Het was zweten voor Cercle Brugge en KV Mechelen, die in het Jan Breydelstadion vochten voor een driepunter. Beide clubs konden die ook gebruiken, maar slaagden er niet in om tot scoren te komen. Het bleef 0-0.

Na een minder seizoensbegin kon KV Mechelen afgelopen weekend dan toch voor het eerst winnen en haalde het met 3-0 van Union. Cercle Brugge ging dan weer onderuit tegen Standard en verloor met 2-0. Voor eigen publiek hadden de Bruggelingen dus iets recht te zetten.

Echt op gang kwam de wedstrijd echter nooit. Beide ploegen toonden wel inzet, maar de geslaagde acties waren op één hand te tellen. In het absolute slot kon Malede Cercle-doelman Majecki wel omspelen en KV Mechelen ook op voorsprong brengen. Hij stond echter buitenspel. Bij de rust stond het dan ook nog steeds 0-0.

Aanvankelijk kregen we in de tweede helft hetzelfde spelbeeld te zien, al kwam Cercle Brugge wel steeds beter in de partij. Dat zorgde op het uur ook bijna voor een openingsdoelpunt. Somers kon vrij besluiten, maar zag zijn poging naast doel belanden. KV Mechelen ontsnapte daardoor aan de openingstreffer.

Bij Malinwa greep men in en werd Maryan Shved op het veld gebracht. Die bracht wel terug wat schwung in de partij en kon ook enkele keren de Cercle-doelman bereiken. Het bleef echter wachten op die ene belangrijke goal. Daar kon invaller Denkey wel voor zorgen, hij bleek echter buitenspel te staan. Een doelpunt viel er uiteindelijk niet meer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie