Willian (oud-Chelsea) levert contract in: Niet gekomen om te worden bedreigd

Willian (oud-Chelsea) levert contract in: "Niet gekomen om te worden bedreigd"

13-08-2022 11:16
2

Willian heeft zijn contract laten beëindigen bij Corinthians. De 34-jarige Braziliaan en zijn familie waren regelmatig het slachtoffer van doodsbedreigingen en de linksbuiten wil niet meer verder met de club.  

Dat laat Willian weten aan Globo Esporte. De voormalig speler van Arsenal FC en Chelsea FC arriveerde in 2021 bij Corinthians en tekende een tweejarig contract, maar heeft het wel gezien in de Braziliaanse competitie. "Ik ben niet naar Brazilië gekomen om te worden bedreigd", stelt de voetballer tegenover het Braziliaanse medium. "Telkens wanneer Corinthians verloor en als ik het soms niet goed deed in het spel, ontving mijn familie bedreigingen, vervloekingen op sociale media... Na een tijdje gingen ze ook achter mijn vader en mijn zus aan te vallen", vervolgt de vleugelspeler. 

Inmiddels wordt Willian gelinkt aan een terugkeer naar de Engelse velden. Onder meer Fulham FC zou geïnteresseerd zijn de Braziliaan over te nemen. "Willian heeft ons gevraagd zijn contract te beëindigen", zegt clubpresident Duilio Monteiro Alves, opgetekend door de BBC. "We zijn verdrietig om hem te zien vertrekken, dingen zijn niet gegaan zoals we hadden verwacht."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie