Martinez kan verrassen in WK-selectie: Sluit geen 'wit konijn' uit

Martinez kan verrassen in WK-selectie: "Sluit geen 'wit konijn' uit"

12 augustus - 21:08
33

Voor Roberto Martinez ligt de komende focus helemaal op het WK. Binnenkort gaan de Rode Duivel in Qatar voor de wereldtitel. In de selectie worden de bekende namen verwacht, al kunnen er mogelijk ook enkele nieuwelingen een kans krijgen.

We zitten midden in een belangrijke transferzomer voor heel wat Rode Duivels. Om zeker te zijn van een plekje in de selectie zullen ze de komende maanden dus ook flink wat moeten spelen. Martinez ziet echter dat er ook wat zorgenkinderen zijn. Bijvoorbeeld Jason Denayer en Adnan Januzaj, die nog steeds geen nieuwe club hebben.

In Het Laatste Nieuws geeft Martinez dan ook aan dat hij al kijkt naar mogelijke vervangers. "We volgen spelers, tot aan de jongens geboren in 2006 toe, zoals Julien Duranville, die is nu zestien. Op klasse en progressie staat geen leeftijd", geeft hij aan.

En Duranville is uiteraard niet de enige speler die zich nog in de kijker kan spelen van Martinez. "Johan Bakayoko, Orel Mangala, Loïs Openda, noem maar op. Romeo Lavia die doorbreekt bij Southampton. Ik sluit zeker niet uit dat er een wit konijn straks de selectie haalt", geeft hij aan.

Mangala en Openda versierden deze zomer nog een nieuwe transfer, terwijl ook Lavia en Onana van club veranderden. Bakayoko staat dan weer op het punt om door te breken bij PSV.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie