'Niet doorgebroken bij Anderlecht, nu kan Kiwior Spezia 12 miljoen euro opleveren'

'Niet doorgebroken bij Anderlecht, nu kan Kiwior Spezia 12 miljoen euro opleveren'

12 augustus - 20:01
16

Jakub Kiwior staat voor een belangrijke transferzomer en kan na amper één seizoen zijn club Spezia Calcio alweer verlaten. De Poolse flankspeler wordt gelinkt aan verschillende clubs en kan de Italiaanse ploeg miljoenen opleveren. Dat zal bij RSC Anderlecht toch voor een wrang gevoel zorgen.

Na een bijzonder sterk seizoen bij Spezia, waar hij de voorbije campagne 24 keer voor uitkwam, kan de 22-jarige Kiwior alweer van ploeg veranderen. Hij wordt gelinkt aan West Ham United en AC Milan, die bereid zijn om tot twaalf miljoen euro te betalen voor de Pool. Dat meldt de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio.

Opvallend, want de Poolse flankspeler stond in het verleden nog onder contract bij RSC Anderlecht. Door de Belgische topclub werd hij in de zomer van 2016 weggehaald uit Polen, maar wist hij nooit door te breken. Hij kwam enkel uit voor het B-team en besloot in januari 2019 om richting het Slowaakse Podbrezova te verhuizen.

Na ook nog een omzwerving bij de Slowaakse topclub MSK Zilina kwam hij vorige zomer bij Spezia terecht, waar hij zich nu helemaal in de kijker heeft gespeeld van clubs uit de topcompetities.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie