Start Nemeth zondag bij KRC Genk in de basis? Ervaring opdoen door te spelen

Start Nemeth zondag bij KRC Genk in de basis? "Ervaring opdoen door te spelen"

12 augustus - 16:15 Laatste update: 15:29
12

Nu dat Cyriel Dessers verkocht is moet KRC Genk zaterdag met een andere spits spelen. Mogelijks wordt dat Andras Nemeth (19). Paul Onuachu is nog niet 100% fit meldde Wouter Vrancken op de persconferentie.

Onuachu zou als vervanger van Dessers geen slechte keuze zijn. De gouden schoen is echter nog niet helemaal fit en zal daarom niet starten. “Onuachu is nog niet 100 procent fit. Németh is nog jong, maar ervaring kun je enkel opdoen door veel te spelen. Ik heb vertrouwen in hoe we het gaan doen", zei hij bij Het Laatste Nieuws. Mogelijks start Nemeth dus in de basis tegen Essevee.

Daarnaast sprak Vrancken ook over de ambities van Onuachu. Volgens de coach is hij niet bezig met een transfer, ook al wil hij natuurlijk graag de stap zetten. "In het verleden waren er transferperikelen rond zijn persoon. Ik denk dat hij nog steeds ambitie heeft om een stap te zetten – terecht overigens als je zijn prestaties bekijkt – maar hij is er niet meer zo mee bezig als vroeger. Het signaal dat hij mij geeft: als het niks wordt, zal hij er hier ook vol voor gaan.”

Zondagavond om 21u speelt Genk op Zulte-Waregem. Normaliter zal Andras Nemeth dus in de basis staan, al weten we niet wat in de trukkendoos van Vrancken en zijn staf zit.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie