Guardiola bevestigt komst van Gomez: Hij blijft voorlopig bij ons

Guardiola bevestigt komst van Gomez: "Hij blijft voorlopig bij ons"

12 augustus - 15:16 Laatste update: 15:24
14

Het is nog maar een kwestie van tijd alvorens Sergio Gomez officieel wordt voorgesteld als speler van Manchester City. Vrijdag sprak Pep Guardiola over Gomez tijdens zijn persconferentie. 

Guardiola praat normaal nooit over spelers die nog onder contract staan bij andere clubs. Vrijdag had de manager van City het wel al over Gomez. Aangenomen mag dus worden dat Gomez dra Anderlecht na één seizoen verlaat en zijn loopbaan verder zet bij Manchester City.

De Engelse landskampioen zal Gomez in huis halen en niet meteen verhuren. "Hij blijft voorlopig bij ons", liet Guardiola verstaan. "Samen met Joao Cancelo en Josh Wilson-Esbrand zal hij voor een plaats als linksachter in onze ploeg strijden."

Guardiola gelooft dat Gomez de juiste adelbrieven heeft. "Hij heeft bij de Spaanse U21 gespeeld en was een talentvolle speler in de academie van FC Barcelona. Bij Dortmund speelde hij weinig, maar afgelopen seizoen was hij in goede handen bij Vincent Kompany. Hij speelde goed en werd zo een doelwit voor ons."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie