Vrancken duidelijk bij KRC Genk: Nog niet honderd procent fit

Vrancken duidelijk bij KRC Genk: "Nog niet honderd procent fit"

12 augustus - 15:44
0

KRC Genk is sterk begonnen aan de nieuwe competitie, maar verloor wel Cyriel Dessers aan Cremonese. Tegen Zulte Waregem moet coach Wouter Vrancken.  dus een andere oplossing zoeken.

"Hoe ik dat tegen Zulte Waregem ga oplossen? Door een andere spits op te stellen", aldus Vrancken bij Het Laatste Nieuws. "Onuachu is nog niet honderd procent fit. Németh is nog jong, maar ervaring kun je enkel opdoen door veel te spelen. Al ga ik Mbaye Leye nu niet wijzer maken dan hij is.”

Vrancken heeft het bestuur wel op een extra spits gevraagd. De kans is groot dat het Aly Samatta wordt. "Waarom ik er graag een extra spits bij wilde? Als je de vier voorste posities bekijkt, dan loop je niet dik in de aanvallers. Dat is grootste reden dat je iets moet proberen. Dan is het een kwestie van profielen en kijk je naar welke namen er bij je zouden passen."

Samatta heeft al 144 wedstrijden op de teller staan bij KRC Genk, waarin hij 76 goals maakte. Afgelopen seizoen werd hij door Fenerbahçe verhuurd aan Antwerp, maar dat werd geen succes. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie