Mannaert na transfer De Ketelaere: Het leek een soap voor ons

Mannaert na transfer De Ketelaere: "Het leek een soap voor ons"

12 augustus - 15:29
4

Vincent Mannaert heeft bij La Gazzetta dello Sport voor het eerst gereageerd op de transfer van Charles De Ketelaere naar AC Milan. De sportief manager van Club Brugge is vooral blij dat de 'soap' afgelopen is. 

"Het waren normale onderhandelingen, maar ze duurden erg lang", aldus Mannaert. "Het leek voor ons allemaal een soap. Er was veel stress, maar Milan kwam naar Brugge om rond de tafel te zitten. Dat doe je niet als je niet echt geïnteresseerd bent. Er was een kader van wederzijds respect. We zijn blij, ook met het transferbedrag. Nu is het aan Charles."

Mannaert gelooft wel dat De Ketelaere kan slagen. "Hij kan een topspeler worden in een topploeg. Zijn grootste uitdaging ligt in het feit dat hij een paar kilo spieren moet bijkweken. Maar hij heeft één groot voordeel: hij kan zich ergens zeer snel aanpassen. Als de trainer iets uitlegt, pikt hij dat onmiddellijk op. Dat hij druk zal voelen? Hij weet wat hem te wachten staat. In wedstrijden met veel druk heeft hij het altijd goed gedaan."

Club Brugge wordt zelf ook beter van deze transfer. Inclusief bonussen zou Club ongeveer 35 miljoen euro kunnen verdienen aan de Rode Duivel. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie