“We gunnen het Anderlecht niet om onze reeks te doorbreken”

“We gunnen het Anderlecht niet om onze reeks te doorbreken”

12 augustus - 14:00
15

Anderlecht krijgt zondag een lastig karwei. Het speelt dan op bezoek bij STVV, een club die al sinds 28 januari niet meer heeft verloren. Toni Leistner wil geen einde zien komen aan die reeks. 

Leistner verwacht een hete middag op Stayen. "Het veld broeit, zeker als het natgespoten wordt voel je de stoom omhoog komen", lacht Leistner bij Het Belang Van Limburg. "We waren vorig seizoen al één van de sterkste teams op conditioneel vlak. Alle ploegen willen stilaan de scalp van STVV, omdat we al zo lang zonder verlies zitten. Maar dat gunnen we Anderlecht absoluut niet."

Leistner ziet nog één werkpunt bij STVV. "Het enige wat beter moet, is matchen vroeger beslissen in de zestien van de tegenstander. Maar ik kan onze spitsen weinig verwijten. Ik kwam ook al piepen aan de zestien van de opponent en scoorde zelf ook niet. Dan moet je zwijgen. Wel hou ik iedereen scherp als ik merk dat er te weinig focus is."

STVV speelde afgelopen weekend nog 0-0 gelijk op het veld van KV Kortrijk. Het was al het derde gelijkspel op drie wedstrijden in het nieuwe seizoen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie