UPDATE: Antwerp-Union zal op 31 augustus gespeeld worden

UPDATE: Antwerp-Union zal op 31 augustus gespeeld worden

12-08-2022 11:33 Laatste update: 14:32
23

Momenteel spelen er nog vijf Belgische clubs in Europa. Voor de Jupiler Pro League bestaat er geen grotere reclame dan haar ploegen op het Europese toneel tentoon te stellen. Daarom helpt de Pro League de Belgische clubs graag een handje. 

Ondanks een overvolle kalender wilt de competitie toch een handje helpen. Eerder werd de wedstrijd tussen RSC Anderlecht en KAA Gent al uitgesteld. Op vrijdag kwam het nieuws dat ook Antwerp - Union Saint-Gilloise uitgesteld zal worden. De wedstrijd zou normaal volgende week gespeeld worden.

Woensdag vertrekt Antwerp op haar trip naar Istanbul. Daar moeten de mannen van Mark Van Bommel het opnemen tegen Basaksehir. De twee clubs nemen het op in een duel met als inzet een plekje in de groepsfase van de Conference League. 

Het zal ongetwijfeld een pittig verplaatsing worden. Istanbul staat erom bekend haar stadions te kunnen omtoveren in een hel voor de tegenstander. De Turkse ploeg heeft daarbovenop ook een hoop kwaliteit in haar rangen lopen. Antwerp zal het moeten opnemen tegen onder andere Özil, Biglia en Okaka. De Jupiler Pro League helpt de ploeg graag en stelt de wedstrijd dus uit naar een andere datum. Over een nieuwe datum wordt vandaag samengezeten, de Pro League zou vrijdagmiddag meer informatie geven.

Update: Voor Antwerp - Union is een nieuwe datum gevonden. Die wedstrijd zal op 31 augustus gespeeld worden.