Silva is ambitieus bij Anderlecht: Ik hoop hier een titel te kunnen winnen

Silva is ambitieus bij Anderlecht: "Ik hoop hier een titel te kunnen winnen"

12-08-2022 09:45 Laatste update: 09:35
19

RSC Anderlecht schakelde donderdag Paide Linnameeskond uit na een 3-0-overwinning in de derde voorronde van de Conference Leauge. Daarvoor mag het onder andere Fabio Silva bedanken die goed was voor een goal en een assist. Na de wedstrijd blikte de Portugees terug.

Aan de rust stond het nog 0-0 in het Lotto Park, maar daar kwam in de tweede helft verandering in. Fabio Silva werd na 59 minuten het veld ingestuurd. “Na de eerste helft wisten we dat er iets moest veranderen”, liet Silva optekenen. "We kwamen te slap op het veld terwijl het voor de club heel belangrijk is in deze competitie te blijven", zei de Portugees voor de camera's van Play Sports. Voorlopig blijft Paars-Wit nog in de Conference League: het speelt nog een tweeluik tegen Young Boys Bern om zich te plaatsen voor de groepsfase.

Om die klus te klaren zal Anderlecht weer willen rekenen op Silva die aangaf zich goed te voelen in het Lotto Park. "Ik ben trots om voor Anderlecht te spelen." Ook zijn ambities met Anderlecht steekt Silva niet weg. "Ik hoop een titel te kunnen winnen hier", aldus de 20-jarige Portugees.

Op speeldag 4 in de Jupiler Pro League maakt Anderlecht de verplaatsing naar Sint-Truiden. Daar gaan de Brusselaars op zoek naar een negen op twaalf.