Knap eerbetoon KV Oostende aan Berrier met vrouw en kinderen

Knap eerbetoon KV Oostende aan Berrier met vrouw en kinderen

12 augustus - 09:00 Laatste update: 12 augustus - 09:00
1

Op 13 augustus 2021 overleed Franck Berrier. De Fransman kwam voor heel wat Belgische clubs uit en speelde het vaakst voor KV Oostende. De Kustboys komen met een eerbetoon voor hun overleden oud-speler, zo liet KVO weten via haar officiële kanalen.

'Franck Berrier is zaterdag exact één jaar geleden overleden. Zijn kinderen geven vrijdag de aftrap en er worden shirts geveild ten voordele van Belgische Cardiologische Liga', zo schreef KV Oostende op haar webstek. Ook plannen de KVO-supporters in Tribune C een eerbetoon voor Berrier die vorig jaar overleed aan hartfalen.

Berrier speelde in zijn carrière elf seizoenen in de Jupiler Pro League. Hij verdedigde de kleuren van SV Zulte Waregem, Standard, KV Oostende en KV Mechelen. Het eerbetoon is vrijdag te zien, dan nemen de Kustboys het in eigen huis op tegen KAA Gent. Oostende staat vijfde nadat het zes op negen haalde. De Buffalo's staan zesde met vijf op negen.

Update: Gisteren voor de aftrap tegen KAA Gent kwam er een knap eerbetoon aan de overleden Franck Berrier. Vrouw en kinderen mochten de aftrap geven en het stadion (KVO én KAA Gent) applaudisseerde een minuut vanwege het overlijden van Nicole, de vrouw van jeugddirecteur Rik Coucke.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie