Anderlecht is streng ondanks zege: “Onze eerste helft was vrij tot zeer dramatisch

Anderlecht is streng ondanks zege: “Onze eerste helft was vrij tot zeer dramatisch

12 augustus - 08:33
13

RSC Anderlecht won met 3-0 van Paide in de Conference League, maar paars-wit kon de match in de tweede helft beslissen. Doelman Hendrik Van Crombrugge was na afloop kritisch.

Volgens de aanvoerder was de eerste helft van Anderlecht niet om aan te zien. “De cijfers waren niet de beste weerspiegeling van het spel. Onze eerste helft was vrij tot zeer dramatisch. Tijdens de rust hebben we bekeken waar het fout liep en in de tweede helft hebben we dat gelukkig rechtgezet.”

Alles liep fout volgens Van Crombrugge. “Wat dat was? Zo’n beetje alles wat verkeerd kon lopen, liep ook verkeerd. We hadden bepaalde zaken afgesproken om het de tegenstander moeilijk te maken. Maar als niemand die richtlijnen volgt, loopt het fout.”

Ook Mazzu sprak tijdens de rust duidelijke taal. “Je kan technisch een mindere dag hebben, maar dan nog kan het niet dat je inboet op het fysieke vlak of wat intensiteit betreft. De coach heeft ons gezegd dat het zo niet verder kon. Als jullie het niet doen, doe ik het zelf wel, zei hij.”

De volgende tegenstander is Young Boys Bern. “Wat ik van de volgende tegenstander Young Boys Bern denk? Dat is nu nog moeilijk te zeggen. Ik weet wel dat ze op kunstgras spelen, dat is toch iets speciaals. Maar dan hebben we zondag al een goede oefening op het kunstgras van STVV”, citeert Het Nieuwsblad.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie