Coach van Nice laat zich uit over Amuzu: “Hebben niet alles in de hand”

Coach van Nice laat zich uit over Amuzu: “Hebben niet alles in de hand”

12 augustus - 07:47 Laatste update: 18:12
42

Het kan goed zijn dat Francis Amuzu alsnog bij RSC Anderlecht zal blijven. Na het nakende vertrek van Sergio Gomez wil Felipe Mazzu geen twee flankspelers zien vertrekken.

Sergio Gomez staat op het punt om bij Manchester City te tekenen en ook Amuzu staat in de nadrukkelijke belangstelling van enkele clubs. Vooral Nice duwt door, maar er is geen overeenkomst gevonden over de transferprijs.

Het Laatste Nieuws meldt dat Anderlecht zelfs een bod tegen de tien miljoen euro heeft geweigerd. Het is dus mogelijk dat Amuzu gewoon bij paars-wit zal blijven. De vleugelspeler voelt zich onder Mazzu naar verluidt ook meer gewaardeerd.

Update: Coach van Nice, Lucien Favre, heeft zich op een persconferentie uitgelaten over Francis Amuzu. Het ziet er naar uit dat de flankaanvaller gewoon bij Anderlecht zal blijven. “Hij was op weg naar ons, maar momenteel weet ik niet of hij nog komt”, citeert Het Laatste Nieuws. “Je hebt van die spelers die willen komen en dan niet meer. Dat is nu eenmaal de transferperiode. We hebben niet alles in de hand.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie