Antwerp wint ook de tweede match van Lillestrøm, Valencia toont zich

11-08-2022 21:23
10

Royal Antwerp FC bekert verder in de UEFA Conference League. Donderag versloeg het Lillestrøm met 2-0. Eerder had The Great Old ook al de heenmatch met 1-3 gewonnen.

Valencia mocht zich eerder dit seizoen al een paar keer bewijzen als invaller. Donderdag kreeg hij van Van Bommel een eerste basisplaats. Het was een goede zet van de Nederlander, want Valencia toonde wat hij in zijn mars had. Na 12 minuten zette hij The Great Old op voorsprong. De doelman van de bezoekers zag er wel niet heel goed uit. De assist van Radja Nainggolan trouwens wel.

Antwerp had voor de pauze voldoende kansen om op 2-0 te komen, maar scoren lukte niet. Na de rust nam The Great Old was gas terug, maar was het wel nog beter dan Lillestrøm. Het was uiteindelijk Verstraete die de eindstand op het bord zette in de 70e minuut. Rond het uur was de middenvelder tussen de lijnen gekomen met Vermeeren en Janssen. Die laatste vergat zijn doelpuntje mee te pikken, maar ging wel een paar keer in de clinch met de tegenstander.

Antwerp wacht nu een dubbele ontmoeting met het Turkse Basaksehir. Die ploeg rekende af met Breidablik. Donderdag won het met 3-0. De heenmatch had Basaksehir met 1-3 gewonnen.