Anderlecht onder fluitconcert naar binnen tegen Paide Linnameeskond

11-08-2022 20:59
6

RSC Anderlecht neemt het donderdag op tegen Paide Linnameeskond. Overtuigen deed paars-wit in de eerste helft niet. Na 45 minuten spelen stond er nog 0-0 op het scorebord. Een deel van de thuisaanhang pakte na het rustsignaal uit met een (beperkt) fluitconcert.

In Estland had Anderlecht vorige week met 0-2 gewonnen. Paars-wit moest dus niet te veel risico nemen om de volgende ronde van de voorrondes van de Conference League te halen. De fans hadden donderdag wel op wat meer gerekend dan dat de ploeg van Felice Mazzu liet zien.

In de eerste helft kwam Paide bijna op een 0-1 voorsprong, maar Adrien Trebel haalde na een corner de bal weg vlak voor de lijn. Aan de andere kant liet Anderlecht weinig zien in de beginfase. Tegen het einde van de eerste helft kreeg Sebastiano Esposito twee goede kansen, maar de Italiaan wacht nog altijd op zijn eerste officiële doelpunt voor Anderlecht.

Toen het rustsignaal klonk, was er een klein fluitconcert te horen in het Lotto Park.