Molde of Bodø/Glimt zouden het Antwerp veel moeilijker maken

"Molde of Bodø/Glimt zouden het Antwerp veel moeilijker maken"

11 augustus - 15:29
3

Antwerp speelt donderdagavond haar terugwedstrijd tegen Lillestrom, maar volgens Kjetil Rekdal wordt dat een maat voor niets. De ex-speler van Lierse weet dat Lillestrom een maatje te klein is voor Belgische clubs. 

"Het Noorse voetbal in zijn algemeen heeft wat van zijn glans verloren", benadrukt Rekdal bij Gazet Van Antwerpen. "De Zweedse en Deense clubs hebben meer geld, laat staan dat we met Belgische teams kunnen concurreren. Een aanvaller voor vijf miljoen euro binnenhalen, zoals Antwerp met Vincent Janssen deed, zit er voor ons niet in. Integendeel. Buitenlandse voorstellen voor ónze beste spelers zullen we, uit noodzaak, bijna altijd moeten aanvaarden."

Antwerp heeft volgens Rekdal niets meer te vrezen. "De waardeverhoudingen werden in de heenmatch gerespecteerd. Lillestrøm, dat in 2020 terugkeerde naar het hoogste niveau, botst op zijn financiële limieten en rekent voornamelijk op standaardsituaties en de tegenaanval. Molde of Bodø/Glimt, de nummers één en drie uit onze competitie, zouden het Antwerp veel moeilijker kunnen maken."

Rekdal speelde zelf van 1990 tot 1996 bij Lierse SK. Verder heeft hij onder meer Stade Rennais en Hertha BSC op zijn cv staan. In het seizoen 2006-2007 was hij ook trainer van Lierse.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie