CEO Union: “Niet de bedoeling om een kern van dertig spelers te hebben”

CEO Union: “Niet de bedoeling om een kern van dertig spelers te hebben”

11 augustus - 13:19
1

Union Saint-Gilloise speelt dit seizoen in Europa en dat betekent automatisch meer wedstrijden. De kern van Union niet de allerbreedste, maar zal het toch moeten proberen opvangen. CEO Philippe Bormans is niet van plan om nog veel te gaan inkopen. 

Union kent een aantal spelers die incontournable zijn in de ploeg. Het verlies van die jongens wordt dan ook meteen gevoeld op het veld. Bankzitters moeten dat verlies dan opvangen, maar tegen Rangers en KV Mechelen is gebleken dat dit niet altijd even makkelijk is. Union heeft nu eenmaal niet de middelen die een ploeg als Club Brugge heeft. 

Bormans is zich daar bewust van. Hij moest het ook aanzien toen Union met 3-0 verloor in Schotland. we misten een paar spelers tegen Rangers. Boniface was niet speelgerechtigd, jongens als Machida en Nilsson waren geblesseerd, Eckert was pas terug na een kwaaltje”, vertelt Bormans in Het Nieuwsblad.

Toch houdt Bormans voet bij stuk en is hij niet van plan om nog grote stappen te ondernemen op de transfermarkt. "Het is niet de bedoeling om een kern van dertig spelers samen te stellen”, vertelt de CEO. We hebben niet het budget van een topploeg. We krijgen straks minstens zes bijkomende wedstrijden in de Europa League-groepsfase. Wel, die gaan we managen met de huidige selectie”, besluit Bormans. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie