Sportief directeur van Standard: “We willen woordje meespreken in titeldebat”

Sportief directeur van Standard: “We willen woordje meespreken in titeldebat”

11 augustus - 12:42 Laatste update: 13:15
5

Standard heeft een nieuwe sportief directeur. Woensdag werd Fergal Harkin voor het eerst voorgesteld aan de pers. In een open gesprek met de pers vertelt hij over de ambities die hij koestert met Standard

Standard kwam op het juiste moment voor de Ier. Hij had naar eigen zeggen nood aan een nieuwe uitdaging. Hij werkte voordien bij Manchester City, daar heeft hij een groot netwerk opgebouwd dat hij zeker wilt benutten in Luik. De club uit Manchester heeft hem getoond dat je grote ambities kan en mag koesteren. 

“Een enorm verschil tussen Manchester City en Standard? Akkoord, maar toen ik bij City neerstreek, was het nog niet die topploeg van vandaag. Ik wil Standard helpen om terug zijn plaatsje op te pikken,” aldus Harkin. “Onze coach heeft overal waar hij gewerkt heeft, gewonnen. Hij is hierheen gekomen om te winnen”, klinkt het bij de Ier. “We willen Standard op termijn terug een woordje laten meespreken in het titeldebat, maar we moeten geduldig zijn. Zoiets kan je immers niet op een jaar tijd rechttrekken", besluit de Ier.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie