Mooi gebaar van Kompany die tijd maakt voor blinde Burnley-fan

Mooi gebaar van Kompany die tijd maakt voor blinde Burnley-fan

11 augustus - 19:00
6

Ronald Crowther is een 88-jarige, blinde Burnley FC-fan, voor wie het niet meer mogelijk is om naar wedstrijd van zijn favoriete club te gaan. Vincent Kompany ontmoette Crowther, die erg geëmotioneerd was door Kompany, zo schreef Burnley Express.

‘De 88-jarige fan was tot tranen bewogen toen hij Burnley-trainer Vincent Kompany ontmoette’, zo schreef Burnley Express. Het was Ronalds dochter Janet die Kompany gespot had in zijn auto. "Hij glimlachte naar me en ik vroeg hem of hij zo vriendelijk wilde zijn om met mijn vader op de foto te gaan. Hij stapte uit zijn auto en kwam naar de mijne, opende de deur en zei tegen mijn vader 'Hoi, ik ben Vincent Kompany", aldus Janet Crowther. 

De Burnley-fan, die niet meer instaat is om naar Turf Moor te gaan voor wedstrijden, bedankte Kompany ‘om Burnley naar hem te brengen’. De dochter van Ronald omschreef Kompany als een echte gentleman, "Hij liet zien dat er niets voor nodig is om aardig te zijn en hij maakte de dag van mijn vader goed."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Nieuws

Update

trainer ipv trainen, Ronalds ipv Ronald’s, rechte haakjes gebruiken ipv kromme. Niet dubbele en enkelvoudige haakjes door elkaar gebruiken

Plaats een reactie