Paide-coach klinkt bezorgd voor wedstrijd tegen Anderlecht: “Mission impossible”

Paide-coach klinkt bezorgd voor wedstrijd tegen Anderlecht: “Mission impossible”

11-08-2022 11:02 Laatste update: 11:59
3

Donderdag probeert RSC Anderlecht zich te plaatsen voor de Conference League. De ploeg van Felice Mazzu ontvangt Paide Linnameeskond in de tweede leg van de derde voorronde van de Conference League. 

Na een 2-0 overwinning van Anderlecht in Estland is de Paide-coach realistisch: "Het is bijna een mission impossible.” De coach verwacht een veel zwaardere wedstrijd dan in de heenwedstrijd. "Ik weet dat Belgische ploegen thuis erg sterk zijn, vooral dankzij de positieve steun van hun fans."

De trainer van de Estse ploeg gelooft niet dat hij op dit moment de juiste wapens heeft om Anderlecht te bekampen. " We moeten realistisch zijn, we hebben niet het team om de groepsfase te halen. Maar in voetbal zijn de dingen niet altijd normaal”, klinkt het bij de coach op de persconferentie. “En als alles misgaat voor Anderlecht, hebben wij misschien een kans. Anders wordt het bijna een onmogelijke missie na de 0-2 nederlaag in Tallinn", voegde coach Voolaid eraan toe.

Paide heeft al twee ronden achter de rug en versloeg eerst Dinamo Tbilisi uit Georgië en daarna FC Ararat Armenië uit Armenië, beide keren op strafschoppen. "Dit is de eerste keer in de geschiedenis van de club dat het voorbij de eerste ronde is gekomen. Het is een stap voor ons en het is bevredigend. Maar nu willen we gewoon ons best doen op donderdag," voegde Voolaid eraan toe.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie