'Standard strijdt met Oviedo en Pisa om komst van Inter-spits Salcedo'

'Standard strijdt met Oviedo en Pisa om komst van Inter-spits Salcedo'

11 augustus - 09:24
3

De echt grote versterkingen zijn bij Standard voorlopig uitgebleven. Bij de Rouches leek het wachten op de komst van sportief directeur Fergal Harkin, die met Standard meteen hoopt te shoppen bij Inter.

In Italiaanse media valt namelijk te lezen dat Standard het vizier heeft gericht op Eddie Salcedo. Dat is een twintigjarige spits die momenteel op de loonlijst staat van Inter. Door de concurrentie van onder meer Romelu Lukaku moet hij er echter niet hopen op speelminuten en mag hij vertrekken.

Standard toont interesse, maar ook Pisa en Real Oviedo worden gelinkt aan de spits. De Rouches zouden echter de beste papieren hebben om Salcedo in huis te halen. Bij Standard moet hij de concurrentie aangaan met Renaud Emond.

De twintigjarige Salcedo werd het afgelopen seizoen uitgeleend aan Spezia, waar hij twaalf keer voor uitkwam in de Serie A. Een doelpunt zat er echter niet in voor hem. Hij kwam tijdens uitleenbeurten ook veertig keer uit voor Hellas Verona. In die partijen (voornamelijk invalbeurten) was hij goed voor vier doelpunten en twee assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie