'Dwomoh zorgt voor probleem bij Antwerp, Van Bommel rekent (nog) niet op hem'

'Dwomoh zorgt voor probleem bij Antwerp, Van Bommel rekent (nog) niet op hem'

11 augustus - 07:46
16

Voor Pierre Dwomoh is het verhaal bij Royal Antwerp mogelijk alweer afgelopen. De middenvelder ligt niet in de bovenste schuif van Mark van Bommel en krijgt binnenkamers flink wat kritiek.

Onder Brian Priske kreeg Dwomoh aan het begin van vorig seizoen nog flink wat minuten, maar viel hij uiteindelijk toch uit de basis. Met Van Bommel als coach speelde Dwomoh nog geen minuut. 'Te ambitieus', klinkt het binnen Antwerp volgens Het Nieuwsblad.

Dwomoh ziet zichzelf in de toekomst naar verluidt al bij een absolute topclub in Europa voetballen, maar toont die ambities niet op het veld. Zo zou hij tijdens de voorbereiding niet de juiste attitude getoond hebben aan Van Bommel, die daarop niet op hem rekende tijdens de oefenwedstrijden.

Vertrek?
Die degradatie betekent echter niet meteen dat Dwomoh ook zal vertrekken bij The Great Old. Hij krijgt nog steeds een kans om zich terug in de selectie te werken, maar zal dan ook moeten tonen dat hij dat wil. Doet hij dat niet, is een (tijdelijk) vertrek een optie. Het is echter de vraag of Dwomoh dat ook wil. Hij mikt nog steeds hoger.

Het blijft alleszins een moeilijke situatie voor Antwerp, dat afgelopen zomer nog flik wat geld investeerde om Dwomoh weg te halen bij KRC Genk. Uiteindelijk speelde hij tot dusver veertien partijen voor The Great Old, met daarin één assist.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie