'Gefrustreerde Ziyech wil weg bij Chelsea en wil niet langer wachten op Milan'

'Gefrustreerde Ziyech wil weg bij Chelsea en wil niet langer wachten op Milan'

10-08-2022 23:45
3

Een gefrustreerde Hakim Ziyech wil zo snel mogelijk vertrekken bij Chelsea. De ex-Ajacied heeft zijn jurist opdracht gegeven om een nieuwe club voor hem te vinden, meldt The London Evening Standard.

Ziyech staat al de hele zomer in de belangstelling van AC Milan, dat hem zou willen huren met een optie tot koop. Zijn goede vriend Romelu Lukaku prees hem zelfs aan bij de Italiaanse kampioen, maar I Rossoneri pakken na de transfer van Charles De Ketelaere nog niet echt door. De Marokkaanse spelmaker is het wachten inmiddels beu en wil andere opties in kaart brengen, schrijft de Londense krant.

Ziyech vertrekt het liefst zo snel mogelijk bij Chelsea, waar hij afgelopen weekeinde op de bank bleef tijdens de 1-0 zege op Everton. Manager Thomas Tuchel is op de hoogte van de onvrede van zijn speler, maar vindt het geen probleem om hem nog een seizoen te behouden. De 29-jarige Ziyech kwam twee jaar geleden voor veertig miljoen euro over van Ajax.

The Blues zijn ondertussen druk op zoek naar een nieuwe spits. Pierre-Emerick Aubameyang is in beeld als opvolger van Timo Werner en Lukaku. Het is echter de vraag of de voormalig Arsenal-aanvoerder nog mag vertrekken bij FC Barcelona, aangezien Memphis Depay al hard op weg lijkt naar Juventus.