'Zirkzee (ex-Anderlecht) kan in Bundesliga blijven: 20 miljoen euro vraagprijs'

'Zirkzee (ex-Anderlecht) kan in Bundesliga blijven: 20 miljoen euro vraagprijs'

10-08-2022 20:45
4

Joshua Zirkzee (ex-Anderlecht) heeft zich in de kijker gespeeld bij VfB Stuttgart. De Duitsers zien in de Nederlander de ideale vervanger van Sasa Kalajdzic, die op het punt staat te vertrekken. Bayern München wil minimaal twintig miljoen euro zien voor Zirkzee.

Volgens Sky Sports Deutschland heeft VfB Stuttgart dinsdag naar Bayern München gebeld en hun interesse in Zirkzee kenbaar gemaakt. De huidige club van de Nederlandse spits wil minimaal twintig miljoen euro voor hem hebben en ze willen dat er een terugkoopclausule in het contract wordt opgenomen. Zirkzee zou een overgang naar Stuttgart wel zien zitten, maar speler en club moeten het sowieso nog eens worden over de voorwaarden.

VfB Stuttgart sorteert met de interesse in Zirkzee voort op een vertrek van Kalajdzic. De Oostenrijkse clubtopscorer zou veel belangstelling hebben uit de Premier League. Onder andere Chelsea, Everton en Manchester United zouden volgens verschillende bronnen op het vinkentouw zitten. Een ruildeal tussen Kalajdzic en Zirkzee zit er in ieder geval niet in, aangezien Bayern München niet geïnteresseerd is in de diensten van de Oostenrijker.

Zirkzee speelde vorig seizoen op huurbasis voor Anderlecht. Paars-wit wilde hem graag definitief overnemen, maar het prijskaartje was voor de clubleiding te gortig. Inmiddels zou onder andere Fulham zich ook gemeld hebben voor de aanvalsleider.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie