Bomvol programma zorgt voor vraagtekens in kalender van 'verbijsterd' Real Madrid

Bomvol programma zorgt voor vraagtekens in kalender van 'verbijsterd' Real Madrid

10 augustus - 19:00
4

Real Madrid start woensdagavond met een wedstrijd om de Europese Super Cup officieel het nieuwe seizoen. In de tussentijd wacht De Koninklijke nog steeds op de speeldata voor het WK voor clubteams.

Het Spaanse sportmedium AS weet te melden dat Real Madrid verbijsterd is door de huidige situatie. Het nieuwe seizoen staat op het punt te beginnen terwijl er nog onduidelijkheid bestaat over hoe de speelkalender er precies uit gaat zien. Afgelopen seizoen werd het WK voor clubs, dat werd gewonnen door Chelsea, gespeeld in in Februari. 

De Madrilenen gaan er van uit dat dit wederom het geval zal zijn, maar dit is nog niet bevestigd. Mocht dit gebeuren, dan zadelt de FIFA zichzelf op met een lastige puzzel. Pas op 26 februari wordt namelijk bekend wie de winnaar van de Aziatische Champions League wordt. Normaliter wordt die prijs al uitgereikt in november, maar dan staat het WK voetbal in Qatar al op het programma. 

Kort na het WK reist de ploeg van trainer Ancelotti af naar Saoedi-Arabië. Daar staat tussen 11 en 15 januari de Spaanse Super Cup op het programma. Op deze manier lijkt het inplannen van het WK voor clubteams een haast onlegbare puzzel geworden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie