Clement heeft nieuwe verdediger beet uit Premier League

Clement heeft nieuwe verdediger beet uit Premier League

10 augustus - 18:41
0

Malang Sarr is officieel speler van AS Monaco. De Franse verdediger komt voor een seizoen op huurbasis over van Chelsea.

De 23-jarige Sarr speelt het liefst in het centrum van de verdediging en komt eerst op huurbasis. De Monegasken hebben wel een optie tot koop in zijn contract afgedwongen. De Fransman begon zijn loopbaan bij OGC Nice en vertrok in 2020 transfervrij naar Chelsea. In datzelfde jaar werd Sarr verhuurd aan FC Porto. In totaal speelde de verdediger acht wedstrijden in de Premier League voor de club uit Londen.

Sarr is in ieder geval erg blij dat hij weer kans maakt op speelminuten in Monaco. "Ik ben blij om bij AS Monaco te komen en terug te keren naar de competitie die ik het best ken", vertelt de Fransman op de website van de club. "Ik ben de club dankbaar voor het vertrouwen en ik kijk ernaar uit om me te gaan aanpassen aan mijn nieuwe omgeving en mijn teamgenoten. Hopelijk kunnen we samen veel mooie dingen bereiken."

Het binnenhalen van Sarr zal slechts voelen als een doekje voor het bloeden bij AS Monaco. Dinsdag werd de ploeg van Philippe Clement in de voorrondes van de Champions League uitgeschakeld door PSV

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie