Frey houdt Janssen op de bank bij Antwerp: We mogen niet arrogant worden

Frey houdt Janssen op de bank bij Antwerp: "We mogen niet arrogant worden"

10 augustus - 14:40
7

De winnaar van de concurrentiestrijd tussenn Vincent Janssen en Michael Frey is nog niet bekend. Janssen werd wel gehaald om de nieuwe aanvalsleider te worden, maar wist nog niet te overtuigen. Toch ziet trainer Mark van Bommel dat niet meteen als een negatief punt.

Janssen kwam tot nu toe drie keer als invaller binnen de lijnen. "Niet iedereen kreeg tot dusver evenveel speelminuten, maar de jongens gaan daar prima mee om. Je moet zulke zaken als coach open en duidelijk bespreken, ik heb ook maar elf plekken in de basis ter beschikking", zegt Van Bommel zijn persconferentie.

"Ze hebben beiden de kwaliteiten om te spelen. Ik wil niet echt spreken van een eerste en tweede spits en dat zie ik als iets positiefs. Ze houden elkaar scherp", zegt Van Bommel over Janssen en Frey. "Wie ik ook opstel, het niveau van het elftal blijft hetzelfde. Dat is mooi. Frey en Janssen zijn echte teamspelers."

Reden om zomaar te wisselen ziet Van Bommel niet. Ook niet nu Antwerp donderdag een 1-3 voorsprong verdedigt tegen Lillestrom. "Je ziet het aan Union Sint-Gillis. Die verliezen na een 2-0 zege met 0-3 van Rangers. Ze hoeven er maar eentje te maken en het wordt weer spannend. Zo arrogant om nu even te gaan wisselen mogen en kunnen wij niet worden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie