Dessers neemt afscheid van Genk: Een droom om in een topcompetitie te spelen

Dessers neemt afscheid van Genk: "Een droom om in een topcompetitie te spelen"

10 augustus - 14:01 Laatste update: 14:02
9

Cyriel Dessers zal dit seizoen niet meer in het shirt van KRC Genk te zien zijn. De aanvaller ruilt de Limburgers in voor het Italiaanse US Cremonese. Op social media nam hij inmiddels ook afscheid van Genk.

"Een van mijn kinderdromen was om in een truitje van KRC Genk te spelen, dat is gelukt", begon Dessers aan zijn boodschap. "Een van mijn andere dromen was om in een topcompetitie te spelen en dat lijkt nu ook te gaan lukken", klinkt het enthousiast na zijn transfer richting Cremonese.

Dessers begon bijzonder sterk aan het seizoe en wist de club ook te helpen aan doelpunten. Uiteindelijk blijkt het dan toch een vertrek door de grote poort te zijn. "Ik ben blij dat ik op deze manier kan weggaan en dat we de laatste wedstrijd gewonnen hebben", gaf hij aan.

En Genk zal hij ook niet snel vergeten, klinkt het nog. "Blijf achter de ploeg staan zoals jullie nu doen want ik denk dat er iets moois mogelijk is dit seizoen met deze ploeg, er is een heel goede vibe. Ik blijf de grootste supporter en ik kom jullie ooit nog wel eens bezoeken", besloot hij.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KRC Genk (@krcgenkofficial)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie