Lukaku over zijn spitsbroer Lautaro: Een van de eerste met wie ik sprak

Lukaku over zijn spitsbroer Lautaro: "Een van de eerste met wie ik sprak"

10 augustus - 12:43 Laatste update: 12:19
12

Een van de grote transfers van deze zomer is ongetwijfeld de terugkeer van Romelu Lukaku naar Internazionale. De druk bij Chelsea werd steeds groter en Lukaku keerde terug naar Inter, een club waar hij eerder al hoge toppen scheerde. 

Lukaku hoopt zich opnieuw te kunnen bewijzen. Samen met zijn spitsbroeder Lautaro Martinez ziet hij het al helemaal zitten. Lukaku klinkt in een interview met Dazn erop gebrand om te slagen “Ik voel de woede binnenin. Ik heb Lautaro gezegd dat we meer moeten doen”, vertelt Lukaku. Martinez speelde overigens een sleutelrol in de terugkeer van de Rode Duivel naar Inter.

"We spraken elkaar op Instagram, hij was een van de eersten met wie ik sprak”, klinkt het bij de Rode Duivel. “Lautaro en ik zeiden tegen elkaar dat we het beter moeten doen dan voorheen.” Lukaku gelooft sterk dat als Inter het hoogste wilt bereiken, dan zal alles nog een stuk beter moeten.

Maar de Rode Duivel vertrouwt op zijn partner in de aanvalslinie, de complementariteit van beide spitsen zou volgens Lukaku titels kunnen binnenhalen. “Ik zag namelijk onmiddellijk dat zijn kwaliteiten mij kunnen helpen en dat mijn kwaliteiten hem kunnen helpen”, besluit Lukaku.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie