Ekkelenkamp eerste interview Antwerp: “Van Bommel en Overmars hebben rol gespeeld”

Ekkelenkamp eerste interview Antwerp: “Van Bommel en Overmars hebben rol gespeeld”

10 augustus - 11:34
10

Jurgen Ekkelenkamp is de nieuwste aanwinst van Royal Antwerp FC. Sinds zondag kan de Nederlander zich officieel een speler van The Great Old noemen. Dat doet hem, in zijn eerste interview, zichtbaar goed. 

Ekkelenkamp trainde op dinsdag voor het eerst mee met zijn nieuwe ploegmakkers. Ook een eerste interview stond op het drukgevulde programma van de nieuwe aanwinst. In het interview hoor je de goesting en tevredenheid om bij Antwerp te spelen. Hij geeft aan dat er veel gesprekken gevoerd zijn, gesprekken waarin hij het vertrouwen van bestuur en coachingstaf duidelijk voelde. “Mark van Bommel en Marc Overmars hebben ook zeker een grote rol gespeeld. Zij hebben me overtuigd om voor Antwerp te kiezen”, vertelt hij in het interview.

De Nederlanders bij Antwerp hebben duidelijk een rol gespeeld in zijn keuze voor Antwerp. Ook Vincent Janssen heeft hem voor zijn besluit nog gesproken. “Hij heeft me verteld over het team en de trainers. Dat was allemaal top, dus dat was goed om te horen.” 

Verder gaf de nieuwe middenvelder van Antwerp nog een voorproefje van wat de supporters van hem kunnen verwachten. “Ik speel goed in de combinatie en heb ook scorend vermogen.” Naast het veld geeft hij aan een rustige jongen te zijn. “Maar binnen de lijnen speel ik wel met grinta.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie