Lukaku: Mijn excuses aan de tifosi voor mijn vertrek, maar moet op veld spreken

Lukaku: "Mijn excuses aan de tifosi voor mijn vertrek, maar moet op veld spreken"

10 augustus - 10:34
3

Romelu Lukaku blaakt van de 'goesting' om er weer in te vliegen bij Internazionale. Na een mislukte terugkeer bij Chelsea FC hoopt de Rode Duivel op een ander vertrouwd nest zijn hoogvorm van weleer terug te vinden. Daarvoor moet hij eerst en vooral wel zelf even door het stof.

De tifosi bij Inter waren namelijk bijzonder misnoegd toen Lukaku hen na zijn boerenjaar liet staan voor oude liefde Chelsea. Hier en daar doken er dan ook kwade berichten op bij de bekendmaking van zijn terugkeer naar Milaan, al beseft iedereen dat sportieve prestaties die kunnen doen verdwijnen als sneeuw voor de zon. "De liefde van de mensen en de fans, voor mij en mijn familie, daar bedank ik hen voor. Ik bied nog steeds mijn excuses aan voor hoe ik ben vertrokken, maar ik moet spreken op het veld", aldus Lukaku in een lang interview met Gazzetta dello Sport.

Om zijn punt meer kracht bij te zetten, legt Big Rom nog eens uit waarom hij besloot om terug te keren naar Stamford Bridge. "Voordat ik vertrok, wilde ik deze herkans bij Chelsea. Het was mijn favoriete team al van toen ik elf jaar jong was. Ik had de kans om er een ​​hoofdrolspeler te worden", verklaart hij. Uiteindelijk draaide dat sprookje op een enorme ontnuchtering uit, mede omdat Thomas Tuchel niet bepaald fan was van de speelwijze van Lukaku.

En dus leidt zijn pad hem opnieuw naar Milaan. "Het was het lot om voor Inter te spelen, net zoals voor Anderlecht, Everton en Chelsea. Het was wat ik me had voorgesteld, ze gaven me de kans om de speler te worden die ik ben", blikt Lukaku terug op zijn eerste periode als Nerazzuro. De recordschutter van de Rode Duivels is vastberaden om zich weer te tonen en teert daarbij, naar eigen zeggen, voornamelijk op één emotie. "In een jaar tijd is iedereen vergeten waartoe ik in staat ben op het veld. Het is een soort woede die ik in me heb", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie