Oostende krijgt er sleutelpion bij: McGeehan maakt furore tegen Anderlecht U21

Oostende krijgt er sleutelpion bij: McGeehan maakt furore tegen Anderlecht U21

10 augustus - 09:34
0

KV Oostende werd voor aanvang van het seizoen hier en daar getipt als mogelijke degradatiekandidaat, maar tijdens de eerste drie speeldagen viel daar weinig van te merken. Dankzij knappe zeges tegen KV Mechelen (2-1) en Sporting Charleroi (1-3) pakte het zes op negen en prijkt het zowaar op een gedeelde tweede stek. En dan moet Cameron McGeehan nog terugkeren.

De 27-jarige Noord-Ier is normaal gezien een sleutelfiguur op het middenveld van KVO, maar sukkelt de laatste tijd met blessureleed. Vorig seizoen moest hij zo de hele heenronde aan zijn neus laten voorbijgaan. Ook deze voorbereiding viel grotendeels in het water, waardoor hij tot nu toe nog geen enkele wedstrijdselectie kon versieren. Dinsdag maakte McGeehan wel zijn wederoptreden bij de beloften van Oostende. Dat deed hij met een knaller.

Tegen de leeftijdsgenoten van RSC Anderlecht, die blijkbaar niet op volle oorlogssterkte waren, trok McGeehan haast in zijn eentje een fraai resultaat over de streep. KVO haalde het met 3-1, dankzij drie doelpunten van de herstelde Noord-Ier. Die lijkt met andere woorden helemaal klaar om zijn plekje bij de grote jongens weer op te eisen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie